keskiviikkona, joulukuuta 10, 2008

Blogi, jolla on missio

Nyt on tullut aika paljastaa, mikä on tämän blogin missio. Sillä ette kai te luule, että minä täällä ihan vain ajankuluksi sormiani heiluttelen? Ehei. Sen sijaan tämän blogin tarkoitus on muodostaa hyvin pieni, eksklusiivinen ihmisjoukko tarkoin valikoiduilla juttutyypeillä. Bloginihan sisältää

-tarpeeksi hömppää, jotta yhteiskunnalliset keskustelijat turhautuvat
-tarpeeksi pseudofilosofista arvokeskustelua, jotta hc-haircuttaajat putoavat kärryiltä
-tarpeeksi puhetta lapsista, jotteivät villit citysinkut pystyisi samaistumaan
-tarpeeksi räiskintää ja huonoa lastenkasvatusta, jotteivät Hyvät Äidit pystyisi hyväksymään
-tarpeeksi lämpöä ja välittämistä, jotta puupäisimmät fasistit katsoisivat kieroon
-tarpeeksi individualistisia ja kylmiä arvoja, jotta maailmanparantajat säikähtäisivät
-sekä vielä tarpeeksi heikkoa huumoria satunnaisten vierailijoiden karkoittamiseksi.

Kun tällä reseptillä on saatu seulottua joukko hyvin eriskummallisia lukijoita, aion hankkia meille saaren tai muun palan maata jostain rauhaisasta kolkasta ja perustaa täydellisen yhteiskunnan. Yhteiskuntamuodosta voidaan toki päättää porukalla.

Olisiko saaren sijainnista ehdotuksia? Lämmin ilmanala olisi tietenkin aika kiva, toisaalta mm. laskettelu on miellyttävä harrastus.

15 kommenttia:

  1. Mä en pidä laskettelua juuri minään. Hyvästi.

    VastaaPoista
  2. Hah! One down.

    Mutta johtuuko toi siitä, että joku hippi vei sun sukset?

    VastaaPoista
  3. Nallen sukset. Me emme ole sama persoona, vaikka asummekin samassa päässä.

    VastaaPoista
  4. Ai niinkö se menikin, no onpas Nallella hyvä maku. Sun kohdalla se oli sitten fillari, muistanko oikein?

    VastaaPoista
  5. Joo, näin kävi. Poliisi ei ole vielä löytänyt sitä, vaikka varmasti ovatkin nimittäneet oman työryhmän mun fillarini etsimiseen.

    VastaaPoista
  6. Stewart Island Uuden-Seelannin eteläosissa?

    Jos alkuasukkaat vastustelevat , niin ihanneyhteiskunnan fasistisiipi voidaan laittaa ensin ajamaan heidät mereen.

    VastaaPoista
  7. Toi Steward Island on ihan varteenotettava vaihtoehto. Siellä tosin luvataan viileitä sateita aina yllättäen, mutta ehkä se tuo elämään riittävää jännitystä.

    Pari kukkulaakin siellä näkyy olevan, mutta tuskin kuitenkaan ihan laskettelukelpoisia noin niin kuin lumisuuden puolesta. Mutta koska tuolla on varmaan sairaan siistiä sukellella, voin katsoa lumettomuuden läpi sormien.

    Mullakin on tiettyjä odotuksia ton fasistisiiven hyödyllisyydestä.

    VastaaPoista
  8. No tuohan on sitten Hawaii, on aurinkoa ja korkeita vuoria. Siella kylla saattaa olla liikaa ihmisia jopa fasistisiiven hoidettavaksi...

    VastaaPoista
  9. Olisiko tämä ratkaistavissa jotenkin niin, että meillä olisi se lämmin saari jossain, ja sitten vaikka kuumailmapallolla matkustelemme aina välillä laskettelemaan jonnekin ei-liian-kauas vuorille?

    Että olisiko vaikka jossain Etelä-Amerikassa kivoja pieniä saaria, joista voisi silloin tällöin liihotella Andeille suksien kanssa?

    VastaaPoista
  10. Hmm, kukahan siihen mahtaa kuulua? Fasisteja valittaessa on tärkeää välttää halpoja, huonolaatuisia fasisteja.

    VastaaPoista
  11. Ei huolta, kyllä me jonkinlainen kuupperin testi - tarkkuusammunta -runonlausunta - catwalk -koe järjestetään. Varmasti vain parhaat valikoituvat joukosta.

    VastaaPoista
  12. Coopperin testiin hyytyy kyllä moni fasisti. Suuri yleisöhän ei tunne tätä fasistien heikkoa kohtaa, jonka Morbo esittelee Futuramassa.

    Minä kieltäydyn (ja estän muitakin) muuttamasta alueelle, jossa on lunta. Lumi on ihan hanurista. Ja kylmät ilmat. Niitä saa täälläkin.

    Lisäksi alueen pitäisi olla otollista tarhattujen hippien suorittamaan viinin ja mallasohran viljelyyn. Alueelta pitää löytyä myös kuparimalmia tuotantovälineisiin. Ja alumiinimalmia harrastusvälineisiin.

    VastaaPoista
  13. Ja muovimalmia kans. Pistooleihin.

    VastaaPoista
  14. Crowswamp: Hahaa, mutta tepäs ette tiedä, millä tavalla näitä testituloksia käytetään: ehkä täydellinen yhteiskuntamme haluaakin karsia pois turhat pätijät ja poimii häntäpään kaverit mukaan.

    Joo, en minäkään missään nimessä tarvitse sitä lunta päivittäisessä asuinympäristössäni. Mutta esim. helposti valloitettavissa oleva vuorenhuippu tai sitten tosiaan miellyttävän kuumailmapallomatkan päässä oleva hiihtoparatiisi olisi rok.

    Ilmanalasta tulee varmasti sopiva viinille ja mallasohralle, mutta hipit eivät kyllä sisältyneet suunnitelmiini, edes tarhattuina. Onko niitä pakko olla? Tarkoittaako tämä ehdotuksesi nyt sitä, ettei yhteiskunta voisi olla täydellinen ilman hippejä?

    VastaaPoista
  15. Kyseessä oli puhdas vaivansäästöajattelu. Agraaritaustastani huolimatta käyttäisin aikani mielummin muuhun kuin mallasohran ja viininviljeyyn.
    Ajatus oli, että hipeillä motivaatio korvaisi pätevyyden. Mutta voi olla että tässä olisi resepti katastrofiin.

    Kani puolestaan kärkkyy fuduja paratiisista ennen porttejakaan. Muovimalmille pitäisi asettaa vartijat, ettei siitä tehtäisi niinkin saatanallisia itemejä kuin pistooleja.

    Teräsmalmi sen sijaan on niihin ja miekkoihin soveltuvaa.

    VastaaPoista