perjantaina, joulukuuta 05, 2008

Työstä ja vapaudesta

Voisiko joku kertoa minulle, mitä ihmettä Uudessakaupungissa on oikein tekeillä? En ymmärrä tuosta uutisesta yhtään mitään. Mikä ihmeen joulukattaus? Ja ennen kaikkea: mikä hinku jollain valtuustopuolueella on heitellä historiallisen raflaavia iskulauseita keskelle museon joulukattausta?
Ja jos kyse on asiayhteydestä irrottamisesta, haluaisin kovasti tietää sen asiayhteyden. Ja niin ulkokohtaista kuin tällaisista asioista kohiseminen onkin ("iik, iik, natsi, juoskaa pakoon natsia!"), niin mitä liikkuu sellaisen henkilön mielessä, joka yllättyy aiheesta syntyvää kohua?
Vääntäkää minulle rautalangasta: onko tämä nyt sitä huomionhakuisuutta?

5 kommenttia:

  1. Niin mutta millaista typeryyttä? Typeryyttä tyyliin "no hehe ajateltiin jätkien kanssa että kyllä nyt kukkahattutädit saa slaagin, ettekste ny tajuu et se oli läppä" vaiko tyyliin "minusta kansallissosialisteilla oli huomionarvoisia pointteja, jotka ovat ajankohtaisia näin taantuman uhatessa" vai kenties "olikse ny joku rammsteinin piisi vai mikä"?

    VastaaPoista
  2. Hmm. Nyt kyllä tekis mieli nähdä tuo koko paketti ennen tämän enempää arvostelua.

    VastaaPoista
  3. No sitäpä minäkin tässä kummastelen, kun ei noista lyhyistä uutispätkistä saa mitään selkoa itse tilanteesta. Mä en ihan oikeasti tajua, mistä tossa on kyse.

    Siitä vain kyldyyriekskursiota järjestelemään, Hesarin kulttuuritoimitus ottaa varmasti ilomielin vastaan syvääluotaavan analyysin joulukattauksista.

    VastaaPoista
  4. Varmasti. Uskoni Hesariin on järkkymätön.

    VastaaPoista