maanantaina, joulukuuta 08, 2008

Palvelukseen halutaan: manaaja

Kohde: 2,5-vuotias kirottu tyttölapsi. Uhmaa auktoriteetteja, käyttäytyy väkivaltaisesti niin isoja kuin pieniäkin kohtaan. Ei tunne katumusta vaan saa nautintoa puhtaasta, sieluun asti käyvästä ilkeydestä. Nauraa toisten vahingoille. Itkee krokotiilinkyyneliä. Erittäin paatunut. Ei siedä hernekeittoa, vaikka syö mitä tahansa muuta ruokaa.

Palkkio: Manaaja saa pitää itsellään kaikki tytöstä löytämänsä demonit. Muista palkkioista voidaan neuvotella.

6 kommenttia:

  1. Sehän on synnynnäinen fasisti!

    Tuolla listalla pääsee MBC:nkin piireissä jo korkealle.

    VastaaPoista
  2. Nyt minä tiedän, mistä ne vanhat legendat ovat lähteneet liikkeelle. Otetaan taikauskoinen yhteiskunta, vähennetään neuvolajärjestelmän jakama knoppitieto lapsen kehityspsykologiasta ja simsalabim! meillä on kipeästi kaivattu manaajien koulukunta.

    Nimittäin edes knoppitieto lapsen kehityspsykologiasta, luonnontieteellinen maailmankuva sekä sinänsä hyväntahtoinen kasvatusote ei aina riitä vakuuttamaan ongelman tavanomaisuudesta ja yleisyydestä. Minullakin on epäilyksen hetkeni, kuten esimerkiksi nyt.

    VastaaPoista
  3. Sitä pitää ajatella featurena, eikä bugina.

    Hernekeitostahan ei mitään hyvää seuraa, esimerkiksi. Lopuilla ominaisuuksilla taas pärjää mainiosti elämässä.

    VastaaPoista
  4. Oletko Crowswamp joutunut katsomaan silmiin kimeästi nauravaa 2,5-vuotiasta, joka on selvästi korvannut kaikenlaisen empatian silkalla julmuudella? Se vastaan tuijottava kiilto ja kylmyys saa vahvemmankin housunpuntit tutisemaan, yritä siinä nyt sitten ajatella featureja.

    Ja sitten seuraavassa hetkessä se voi silitellä lempeästi pikkusiskon päätä ja antaa siskolle lelun omiensa joukosta. Se, jos mikä, on pelottavaa.

    VastaaPoista
  5. Poliitikoksi tai monikansallisen konglomeraatin johtoon.

    Olen itse tällaiselta tilanteelta välttynyt aktiivisen välttelyn vuoksi.

    VastaaPoista