torstaina, marraskuuta 13, 2008

Aina ei oikein jaksaisi

Nyt on taas tullut aika, jolloin kaikki negatiivinen alkaa painaa hartioita jo liikaa; lähinnä nyt kaikki virtuaalinen kurjuus. Aina ei vain jaksaisi lukea ikäviä asioita ja ikäviä kommentteja, toisiaan haukkuvia, vaahtosuisia tai vähintäänkin happamia ihmisiä. Pahaa mieltä ja pahantahtoisuutta. Miten sitä aina tuntuukin riittävän? No, onneksi tämä minun leikkikenttäni on sentään säästynyt vihanpurkauksilta, olkoon se laiha lohtuni.

Aina ei jaksa olla näppärän ilkeä, sarkastisen välinpitämätön tai edes ironisen skeptinen. Pidettäisiinkö vaikkapa vain muutaman tunnin tauko? Olen varmasti entiselläni jo illalla.

3 kommenttia:

  1. Ha! Arvasin. Kenelläkään ei ole mitään myönteistä sanottavaa.

    VastaaPoista
  2. Kelpaisiko tämä?

    Suomessa on keskimäärin tosi mukava elää, on turvallinen, rauhallinen yhteiskunta, moneen muuhun maailmankolkkaan verrattuna suhteellisen valistuneita ja koulutettuja yksilöitä, puhdas luonto ja taloudellisestikin riittävä hyvinvointi. Netissä on niin tuiki helppo repiä naamaansa nimimerkin suojista ja kirjoittaa vaikka provosointimielessä puuta heinää, joten nettikeskustelut pitää aina lukea filtteri päällä ja pistää koko luukku hetkeksi kiinni, jos alkaa liikaa ahdistaa. Tosimaailma yllättää usein tämän jälkeen positiivisesti.

    Ja muuten, blogiasi on ilo lukea, sulla on teräviä ajatuksia, hyviä pohdintoja ja avoimen tuntuinen mieli. Se että hämmästelee ja kummastelee maailman menoa ja kykenee tunnustamaan ettei tiedä vastauksia kaikkiin kysymyksiin, ei ole ihmisessä vika, päinvastoin.

    Aina ei tarvitsekaan jaksaa :)

    VastaaPoista
  3. Hihii! Kyllä kelpaa. Vaikka selaimeni pyrkiikin kaikin tavoin estämään oman kommentointini, on iltapäivä tuonut maailmasta esiin hieman valoisamman puolen.

    Säälipisteiden kerjääminen on ihan hyvä tapa käynnistää päivä.

    VastaaPoista