tiistaina, marraskuuta 04, 2008

Päivän uutiskatsaus

Tämä maailma on käymässä yhä vaikeammaksi ymmärtää. Voisiko joku selittää minulle tämän?

"Joukko Tanskan ja Ruotsin johtavia aids-asiantuntijoita katsoo, että hiv-positiivisilla on oltava oikeus suojaamattomaan seksiin. Tutkijat vaativat, että hi-viruksen levittämisestä ei enää langetettaisi rikostuomioita.
---
SMI:n aluejohta Jan Albert tähdensi, että jokaisen henkilökohtaisena vastuuna on ymmärtää suojaamattomaan seksiin sisältyvät tartuntariskit."
Niin, jokaisen, paitsi sen positiivisen? Niin, no, minähän olen jo osoittautunut käsittämättömän konservatiiviseksi ja suvaitsemattomaksi, joten tämä tuohtumukseni on vain linjakasta.

7 kommenttia:

  1. No niin, nyt kun ensimmäinen tuohtumus on hieman tasaantunut, on aika pehmentävälle vaan ei tyhjentävälle kommentille.

    Kun en tästäkään mitään tiedä, niin voin pitää hyvinkin mahdollisena, että nykylääketieteen ansiosta hivin ja muiden sukupuolitautien välinen ikävyysero on saattanut kaventua. Voidaan sitten taittaa peistä siitä, millä tavalla ylipäänsä minkäkin sairauden levittämistä rangaistaan, siitä minä en osaa sanoa mitään kovin tarkkaa.

    Mutta siis nuo perustelut! Miksi ihmeessä suojaamaton seksi olisi yhtään kenenkään perusoikeus, sairaan tai terveen?

    Jatkakaa, minä täällä vain keskustelen itsekseni.

    VastaaPoista
  2. Tää on tätä "oispa kiva, jos" -pohdintaa, josta vain on unohtunut se "oispa kiva, jos" pois alusta.

    Tätä on nykyään paljon.

    VastaaPoista
  3. Hei, ei "oispa kiva, jos" -pohdinnassa ole mitään vikaa! Itse asiassa valtaosa mun elämästäni koostuu silkasta "oispa kiva, jos" -pohdinnasta.

    VastaaPoista
  4. Ei niin, mutta se "oispa kiva, jos" on kirjoitettava näkyviin ajatuksen alkuun. Muuten lukija luulee, että kirjoittaja on tosissaan.

    VastaaPoista
  5. Kani ei nyt ota tutkijoita tosissaan, tästä eivät tutkijat pidä. Soo soo.

    VastaaPoista
  6. No, näkojään vastaavasti Suomessa halutaan rikoksen suunnittelusta rikos, joten liberaaliloperyyttä tasapainotetaan sillai kivasti.

    VastaaPoista
  7. No mutta hei, kukkaruukut on jo kriminalisoitu, joten oikealla tiellä ollaan.

    VastaaPoista