lauantaina, marraskuuta 15, 2008

Epäilyttävä uni

Näin viime yönä painostavaa unta, jos nyt en ihan painajaista sentään. Olin HSC:n ampumaradalla, vihdoin viimein, riemuissani ryhtymässä ampumaan. Mutta siitä ei tullut mitään: vapisevin käsin yritin tunkea patruunoita lippaaseen, mutta ne eivät vain millään suostuneet menemään oikein päin tai ainakaan pysymään sisällä. Lisäksi jossain vaiheessa huomasin, että patruunoiden sijaan olinkin yrittänyt täyttää lipasta ompeluneuloilla. Olivat turhan pitkiä.

Koko operaation ajan kaikki muut joutuivat tietenkin odottamaan minua, ja tunsin syyttävien katseiden painon niskassani. Lopulta sain kai lippaan jotenkin täytettyä ja peräti vähäisten ongelmien saattamana työnnettyä paikalleenkin. Voi sitä iloa, nyt pääsisi ampumaan! Mutta tietenkin unohdin kiskaista lukosta, joten muiden paukutellessa minä jäin nykimään liipasintani ihmeissäni ja turhaan.

Tässä vaiheessa heräsin suureksi helpotuksekseni ja sain uskotella itselleni, että aivan noin kädetön en ollut edes ensimmäisellä kerralla. Ja jos nyt jotain positiivista haluaa unesta löytää, niin en minä edes rikkonut sitä asetta, puhumattakaan siitä, että olisin vahingossa satuttanut jotakuta. Teinpähän vain itsestäni täyden idiootin.

No, mitäs tämä nyt sitten merkitsee?

5 kommenttia:

  1. Unesi on kuin Kanin kanssa radalla olisi.

    VastaaPoista
  2. Näin aloittelijana tiedustelisin: käyttääkö Kani parsinneuloja vai pienempiä?

    VastaaPoista
  3. Nähdäkseni se ei tee eroja noiden välillä. Tai juuri muunkaan.

    Valitettavasti en voi näyttää videota, koska tänä maailmanaikana siitä lähtisivät naapureidenkin mutkat.

    VastaaPoista
  4. Nyt alkoi kiinnostaa. Sun pitää perustaa jokin hotmail-osoite tyyliin rikokseenyllyttaja@hotmail.com tai tikittavapommi@gmail.com ja laittaa mulle sähköpostitse.

    Mitä kaikkea siitä voisinkaan oppia.

    VastaaPoista