sunnuntaina, marraskuuta 09, 2008

Isänpäivätervehdys

Hyvää isänpäivää vain kaikille isille! Erityisesti tietenkin tälle täällä olevalle sekä sille omalleni, joka kuitenkin on täällä taas kulmat kurtussa huolissaan lukemassa, mitä se tyttö on taas Tasaa kaikkikeksinyt.

Ohessa kuva pöydälläni odottavasta isänpäiväkakusta. Toiveiden mukaisesti marsipaanihunnun alta löytyy mm. suklaakreemiä, suklaamoussea sekä vähän sitruunatahnaa. Kömpelön lapsellisesta ulkomuodostaan huolimatta, tai ehkä sen ansiosta, kakku on luonnollisesti hyvää. Siispä kaikkien isien, isäksi haluavien ja kakuista pitävien kannattaa alkaa kadehtia än-yy-tee-nyt.

Kakkua ei kuitenkaan ole tarjolla muille kuin erälle saksalaisviritteiselle mutta sittemmin helsinkiläistyneelle isälle. Tai kyllähän tuota maistaa saa, jos vain raahautuu Pikku Huopalahteen mahdollisimman pian - ei sitä pitkään riitä.

2 kommenttia:

  1. Hieno ilmaistu tuo saksalaisviritteinen :)

    Kakusta olen asiaankuuluvasti kade.

    VastaaPoista
  2. Yliarvioin muuten tuon kakun menekin, tai sitten aliarvioin sen koon. Vaikka käytin pienintä mahdollista vuokaani, ei kaakussa ole toistaiseksi päästy edes puoliväliin. Ja Erik söi tosi isoja paloja.

    Niin että jos kipaiset äkkiä tänne, saat palan.

    VastaaPoista