torstaina, marraskuuta 06, 2008

Pienin askelin kohti täydellisyyttä

Tiedän, tiedän: se taannoin julkistamani taulu oli aika kehno esitys. Tänään ryhdyinkin vähän viilailemaan sitä, ja lopputulos on, jos nyt ei maailman hienointa taidetta, niin kuitenkin selvästi aiempaa parempi. Myöntäkää pois!

Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.

3 kommenttia:

  1. Tausta on edelleenkin todella vaikuttava, upeat värit, liike ja syvyys. Hahmo oli ekassa versiossa jopa yllättävän lämmin ja pomppasi esiin..nyt se on muuttunut läpikuultavammaksi ja hauraammaksi(jotenkin vähän lasimaiseksi)..en tiedä ootko lisännyt vaaleeta siihen, mutta näin mun silmät väittää. natsaa fiilikseen paremmin.
    -Naapi

    VastaaPoista
  2. Taustalle mä en mitään tehnytkään: oikeasti koskin vain lantioon ja varjostin kyljen. Ihan pariin korostuskohtaan sipaisin aavistuksen lisää valkoista, mutten kyllä kovinkaan paljon.

    Mahdollinen vaalentuminen johtuu sitten luultavasti ihan kamerasta ja kuvakulmasta: salama heijastuu selvästi tuosta pinnasta ja vähän vääristää sävyjä. Mutta kun ei jaksa hifistellä sen kameran kanssa... Pitää varmaan joskus nakittaa Ilkka räpsimään hienoja, vertailukelpoisia kuvia kaikista tauluista, niin saisi hienon digiarkiston.

    VastaaPoista